NUjijStats voor Karel_Alexander

2,348

Respect

Respect/dag 3.27
Respect/reactie 2.14

1,098

Reacties

Reacties/dag 1.53
Meeste reacties op 1 dag 23
Gestart op 22-08-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 18-02-2020 13:51 op
"De Trump aanhang zal zeggen" Yawn. Spreek even voor jezelf graag en ga niet het woord voeren voor mensen op dit forum die er anders over denken dan jij. Laat mensen die voorstander zijn van Trump aub zelf met hun argumenten komen en reageer daar gericht op. Als je wat minder de moraalridder zou spelen, zou dat een discussie op inhoud ten goede komen. Op deze manier heeft dat geen zin.

0 respect 18-02-2020 13:39 op
Eddie, het belang zal ik u even uitleggen, een bepaald kliekje reageerders haalt het stopwoordje FOX er steeds en te onpas en ongevraagd,bij, zonder dat daar enige aanleding toe is. En daar wijs ik dan even op, want het noemen van Fox voegt niks aan de discussie toe. Het is alleen een maniertje om goedkoop een punt te scoren. Wat ook daadwerkelijk zo is, is dat CNN, de New York Times en de Washington Post die vaak geciteerd worden in de media, partijdig zijn, maar dan tegen Trump. Die kun je dan ook elke keer gaan noemen als je het ergens niet mee eens bent.

2 respect 17-02-2020 21:55 op
.....FOX........ Zucht. Het overbekende stokpaardje moet weer van stal worden gehaald. Bedenk eens iets origineels en kom met een echt argument in plaats van een holle oneliner.

0 respect 17-02-2020 21:50 op
Als het verder virus verder uitbreidt en er voorlopig geen vaccin is, zeker.

4 respect 17-02-2020 18:48 op
Singapore ligt rond de evenaar en kent dus eigenlijk geen seizoenen. Bijna alle andere landen waar gevallen van besmetting zijn, wel. Leuk geprobeerd

8 respect 17-02-2020 17:23 op
In China is er een president die al een paar weken eerder op de hoogte was van de uitbraak, omdat hij het onder de pet wilde houden. Tsja. Dat zou in Nederland onbestaanbaar zijn. Tis maar waarvoor je kiest.

0 respect 17-02-2020 17:16 op
Dat zie je mij ook niet beweren, dat virussen "stoppen". Iets met "stropop". Het probleem wordt wel makkelijker beheersbaar, tenzij het virus vaak muteert.

0 respect 17-02-2020 16:30 op
Mondkapjes houden besmetting niet (helemaal) tegen. Volgens Trump zal het probleem met het coronavirus in de zomer zijn opgelost. Logische redenatie want dan ontwikkelen en verspreiden virussen zich veel minder en dus is het probleem dan veel makkelijker in te dammen.

0 respect 16-02-2020 18:55 op
Otien, jij voelt je kennelijk aangesproken om nu voor het eerst in tijden te reageren, dus wie is er eigenlijk gevoelig voor reacties van anderen? Tsja. Ja, een geniale strateeg, die Xi, hoe kan het ook anders. Nee hoor, Xi liegt nooit, goud eerlijk. Inderdaad, als je die eenzijdige media hier moet geloven, is liegen het enige wat Trump doet en doet hij niets goed. Volgens Gallup is 90% van de Amerikanen zeer tevreden (all time high) en ruim 60% vindt zichzelf beter af dan in voorgaande verkiezingsjaren. Geen oorlog veroorzaakt, Iran en NoKo in bedwang buiten Europa worden de VS volop gerespecteerd. Economie nog steeds als een lier, bijna volledige serkgelegenheid, 3,5 minder Amerikanen op voedselbonnen, mensen met de laagste inkomens profiteren het meest. Allemaal verifieerbare feiten. Goh, niet slecht voor een president die alleen liegt, nietwaar? Toch zou ik liever Trump als president hebben die zegt waar het op staat dan een gluiperd als Xi.

4 respect 16-02-2020 13:26 op
Nee, niet begrijpelijk en ook niet slim want nu hij krijgt de hele wereld over zich heen voor het achterhouden van info over een dergelijk besmettelijk en gevaarlijk virus. Dat heeft ook de acties om verspreiding van het virus tegen te gaan of een anti-virus te ontwikkelen, vertraagd en dus is het mede daardoor versneld uit de hand gelopen. Valt het anderen ook op dat een bepaald kliekje China fans zich de laatste tijd opvallend rustig gedraagt, geen commentaren meer laat staan superlatieven meer over dat land? Het kon voor deze uitbraak allemaal niet op, de lof uitingen aan dat onvolprezen land. En dan die Xi he, zo'n geniale strateeg. Tsja.

11 respect 16-02-2020 11:24 op
Helemaal eens en in fraaie "telegram stijl" geschereven. Daar zou ik nog aan willen toevoegen dat in Zweden het in januari gemiddeld 7 graden warmer was dan "normaal". Maar wat is normaal tegenwoordig. En stel dat die trend zich zo doorzet....beangstigend dit.

5 respect 15-02-2020 20:11 op
Inderdaad een goede vraag, ik heb al meermalen opgemerkt dat deze site vaak berichten publiceert om negatieve reacties over Trump te ontlokken.

2 respect 15-02-2020 19:59 op
...."Trump adepten...." Zucht. Daar gaan we weer. Als je eens een commentaar schreef zonder dat stigma en niet elke elke keer een sneer uit zou delen naar voorstanders van Trump, zouden we een normale discussie op de inhoud kunnen voeren. Oh en by the way Trump heeft een terrorist laten elimineren, niet willekeurig een doodvonnis uitgesproken over een willekeurig persoon. Waarvan akte.

19 respect 15-02-2020 19:47 op
Ik weet zeker dat als die kerel een afbeelding van Obama het ziekenhuis in zou lopen dat niemand daar een probleem van had gemaakt. Ook niet op dit forum. Vrije meningsuiting heette het dan.

10 respect 15-02-2020 19:45 op
Asimo Kun je ook een reactie schrijven zonder dat stigma "Trump adepten" uit te braken? Dan zouden we hier een normale discussie over de inhoud kunnen voeren kunnen voeren met respect voor elkaars standpunten.

3 respect 15-02-2020 14:36 op
Natuurlijk heeft een president heeft de bevoegdheid om beperkte, gerichte militaire acties uit te voeren c.q. terroristen te elimineren want die was aangemerkt als een terrorist en hij hoeft het Congres ook niet in te lichten. Dat maken de democraten er weer van en jij papegaait ze weer eens lekker na op dit forum.. Het lijkt wel alsof volgens tegenstanders van Trump voor elke scheet toestemming nodig heeft van het Congres, maar dat is klinkklare onzin. Precedenten erbij halen uit het verleden, is heel relevant want dan kun je vergelijken met hoe dit soort dingen in het verleden werden geregeld. Waaom jouw populaire termpje "Trump adepten" er weer bij halen? Vind je dat wel een manier om een redelijke discussie te voeren en een nromaal antwoord te krijgen?

2 respect 15-02-2020 14:28 op
Wat een gezwets, Obama had toch ook het doel om Osama Bin Laden te laten executeren? Waar gaat dit eigenlijk over. Een terrorist uitschakelen blijft voor mij hetzelfde en het doel is ook hetzelfde, dat die dus geen bedreiging meer vormt.

10 respect 15-02-2020 11:39 op
Waarom moet het weer gaan over wat Trump wel of niet dacht, overwoog, en misschien zelfs gelogen heeft? Het gaat hier over het uitschakelen van een terrorist die verantwoordelijk is voor het sneuvelen van honderden Amerikanen in de regio. Waarom is dit uberhaupt een discussie? Soleimani was al door de regeringen Bush en Obama aangemerkt als terrorist en op de "kill list" gezet, maar die doorsten hem niet te laten ombrengen vanwege angst voor wraak van Iran Toen Bin Laden werd uitgeschakeld, was er ook geen directe dreiging. De dubbele standaard in de media is weer overduidelijk.

0 respect 15-02-2020 10:05 op
Hoe kom je erbij dat Trump zijn macht heeft misbruikt door Guiliani naar de Oekraine te sturen? Geen enkele wet of regel belemmert een president om in die zin gebruik te maken van een advocaat. Dat het niet gebruikelijk is om dit niet via de reguliere inlichtingendiensten te doen, is wat anders maar dat maakt de actie van Trump niet ineens strafbaar. En wat verwacht je van een president die 2 van zijn medewerkers die tegen hem getuigen in de Senaat, en dus zijn positie bedreigen, dat hij die promotie gaat geven? Gebruik eens je gezond verstand en laat je een keer niet leiden doordat je een bloedhekel hebt aan een bepaalde persoon. Waarom is het alleen alleen schaamteloos, laakbaar of verwonderlijk als Trump acties doet die andere mensen normaal ook zouden doen in soortgelijke situaties? Waarom is simpele logica voor tegenstanders van Trump ineens geen simpele logica meer? Waarom altijd zo onredelijk? Elke president zou in dezelfde situatie waarschijnlijk hetzelfde doen als Trump.

0 respect 15-02-2020 09:27 op
Hoe bedoel je "complottheorie├źn"? Dat de Bidens machtsmisbruik hebben gepleegd, is geen complotverhaal, maar het zijn gewoon de feiten. Zoon Hunter kri=eeg kort na een machstwisseling een topbaan bij het super corrupte Burisma, tegen een mega salaris, zonder daarvoor in 5 jaar ooit naar Kiev te zijn afgereisd. Een meerderheid van de Amerikanen vinden ook dat dit op zijn minst ongepast is. Terecht dat Trump een onderzoek naar corruptie heeft ingesteld, en binnen de bevoegdheid van een president om dat door een persoonlijk advocaat te laten doen https://thehill.com/homenews/c...

1 respect 15-02-2020 08:57 op
Ach gut, gaan er weer een paar klagen over het kiesmannenstelsel Zo zielig elke keer dit. Als Trump op dezelfde wijze verloren had, zou er niet worden geklaagd op dit forum, dan zou iedereen hier voorstander zijn van het kiesmannenstelsel. Hier kun je lezen over het hoe en waarom het nog steeds van kracht is. https://www.history.com/news/e...

1 respect 14-02-2020 21:47 op
Welke strafbare feiten? Een president is bevoegd een advocaat in te schakelen voor bepaalde zaken, net als een prive persoon En waarom mag Trump geen gebruik maken van zijn veto recht? Dat heeft Obama toch ook gedaan? Trump WIL helemaal geen oorlog met Iran. Hoe kom je erbij? Dat kan hij helemaal niet gebruiken in een verkiezingsjaar. Obama heeft zich ook vaak met de rechtsgang en onderzoeken bemoeid. Ik heb wel een lijstje met voorbeelden daarvan. Alleen, die gevallen werden nooit uitvergroot door de media, want hij was hun held.

1 respect 12-02-2020 22:44 op
Zit zeker iets in, maar Buttegieg heeft wel het momentum. Bernie de fanatiekere aanhang. We zullen zien.

1 respect 12-02-2020 22:14 op
ineensprobleem enz. Wat bedoel je met "woeld happiness index"? Een meerderheid van de Amerikanen is anders tevreden tot uiterst tevreden. https://news.gallup.com/poll/2...

2 respect 12-02-2020 22:11 op
Wat ik zeer onintelligent vind overkomen, is het bekende stopwoordje "FOX" er weer bij halen. Waarom is het meteen zo dat als iemand een andere mening heeft dan jij, en die wat te "rechts" is, dat automatisch betekent dat die persoon naar FOX kijkt? Toony heeft het niet over FOX en het heeft er ook niks mee te maken. Wie slaat hier nou eigenlijk de plank mis?